• Solt
    Azért ne túlozzunk! :) A rohadt kevés, az az egy monitor... ott látsz kb 40 fokot, a végleges OR-ben ez 110 fok, három monitor esetében meg kb olyan 140 fok körül lehet, ergo nincs olyan nagy különbség. Értem én, hogy te a három monitorra gyúrsz most, és ezzel győzködöd magad, de azért kicsit túlzó a hozzáállásod! :)

Három normális monitor, mondjuk a Dell U2414H, ami a vékony káva miatt a felépítéséből adódóan is alkalmas a három monitoros rendszerre, közel 250K, és akkor még csak 24"-nál tartunk! Ugyanez 27"-ban 350K felett van, és akkor az még szóba sem jött, hogy 27"-hoz azért már jobb választás az 1440p, oda meg már elég komoly gép kell.

Pro és kontra vannak érvek, bár szerintem az OR esetében csak a pixelesség a kérdés, mert a FOV igaz, hogy kicsivel kisebb, de cserébe ott a 3D, az 1:1-s fejkövetés, és a külvilág teljes kizárása ami nagyon nagyot dob az élményen.

Én a helyedben ennyire nem zárkóznék el az OR-től, és addig biztos nem költenék 3 monitorra, amíg nem próbálnám ki a végleges OR-t.