| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
Solt #3491 De ezzel a kütyüvel nem irányítod, ezzel csak nézelődsz! :) Úgy mint a TrackIr, gyakorlatilag a fejed mozog, a karakternek amit irányítasz pedig szintén a feje mozog csak. ArmA szériát én évek óta így játszom... :)
A legnagyobb előnye például akkor van, amikor hasalsz egy bokorban... ha nem használok TrackIr-t, akkor ahogy forgatom az egeret, az egész karakter pörög hason fekve, ami messziről is jól látszik, ráadásul a növényzet takarásából is kilóg így. Ha TrackIr-t használok, akkor a karakter törzsét irányítom ( vagyis a fegyver csöve oda néz, ahova az egeret fordítom ) csak az egérrel, a feje pedig az én fejmozgásomat követi. Így amikor körülnézek a törzs mozdulatlan,( ezáltal a fegyver is ) és csak a fej mozog, ami nem olyan feltűnő, plusz a takarásból sem lógok ki. :)
Ez a kütyü is így működik szerintem, csak itt ugye nem kell a szemedet állandóan a monitoron tartani, és emiatt ez sokkal kényelmesebb lehet... :)
"Ha fejemmel együtt fordul ,akkor hogy kerül az én igazi fejem úgy előre, hogy a játékban is előre nézzen?"
Úgy, hogy a játékban is külön mozog a törzsed és a fejed! :) Az egérrel irányítod azt, hogy merre menj és ezáltal a fegyver csöve merre nézzen, a kütyüvel közben meg arra bámulsz amerre akarsz... előre mész, de oldalra nézel, aztán visszafordulsz... :) A TrackIr videó amit linkeltem nem adja vissza?