| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
Solt #34909 EZ DK2-vel van, a véglegesben nagyobb a FOV. (110 fok) Azért ez szerintem nem rossz... jó lenne majd valami összehasonlító képet látni a véglegessel.
A három monitornál engem a kávák nagyon zavartak... 2-3 óra után is állandóan megakadt rajta a szemem, de azért 3db 27-s monitorral biztos elég komoly élmény lehet szimezni, bár ennek azért már ára is van. Viszont az OR meg teljesen más... a 3D, és az, hogy egyszerűen minden külső infót kizárva benne ülsz az autóban, repülőben, ráadásul 1:1 ben követi a fejed mozgását... ezek mellett a kicsit pixelesebb kép szerintem részletkérdés, bár az tuti, hogy vásárlás előtt azért kipróbálom majd, mert benne van a pakliban, hogy a pixelesség zavarni fog annyira, mint a három monitornál a kávák, és akkor viszont az OR sem kell egyelőre... :)
Utoljára szerkesztette: Solt, 2016.01.14. 15:41:32