| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
A regi F1-ek elegjok, en is sokat mentem korabban az F3-mal, aztan a Brabham-mel. Azoknal a gumi/felfuggesztes miatt megvan valamennyire az ellenkormanyzas lehetosege, amit meg erezni is.
Sokszor volt, termeszetesnek tunt, tetszett amikor 1-1 nagyobb es gyorsabb kanyariven csak apro gyorsabb ellenkormanyzassal kellett helyrerakni.
Vagy amikor jobban keresztbe allt, nagyobb ellenkormanyzas kellett, sodrodott/csuszott, de megvolt az a pillanat, amikor a kormanyon erezni lehetett, „visszaindulnak” a gatlok, konnyul az FFB, igy volt nehany tized masodperc, hogy visszaallhasson a kormany egyenesbe.
Ilyenkor bo 1 masodperces keresztbe csuszat is korrigalni lehet.
Es valoban meg van az is bennuk, hogy gazzal is lehet kanyarodni, ha kell;)
Az ujabb, dobozos autoknal mar gazosabb a helyzet. Hiaba emeltem meg az autot, lagyitottam a rugokon vagy kemenyitettem a gatlokon (plusz diffik), nem sokat javult a helyzet. De a camber es foleg a caster mar eleg erezheto, foleg az ilyen kormanyzas atterhelodeseknel. Valtoznak az erok, erzesek, es a atterhelodesek ideje, karakterisztikaja.
Tegnap este kivancsisagbol megneztem a Camaro-t. Az persze GT, vagyis mas felfuggesztes, diffi, aero es gumik, az utcai videokhoz nem nagyon lehet hasonlitani, az eppen nem arra van, hogy keresztbe lehessen menni vele;)
De 10-bol 5-szor meg tudtam fogni, de 10 megfogasbol csak 1-szer tudtam visszarakni egyenesbe, mert durvan atvagodik;)