• b-type
    off:
    Az egyik nagy előnye, a gumis ív az egyenlőre sztem visz mindent, mindenhova megyek ahol vannak, megyek F3/F2 szivarral, Clio-val ezek leggyakrabban, és eddig csak pozitív a publikus szervereken is.
    De erre az ember maga is rájön, beesni a nem felgumizott részen szinte értelmetlen, ezért sokkal nagyobb óvatosság van mint eddig bárhol ahol mentem, szinte olyan mintha már egy két éves ligatársakkal nyomnád.
    Clio időmérőn, Mores-ban fél másodperccel volt gyorsabb egy srác mint én pl. ő vitte a pole-t, elcseszte az első kanyart, visszaesett a helyem környékére (8.), 6 körön keresztül tervezte az előzést(!) láttam végig.
    2-3 alkalommal is bepróbálta persze, de nem 3 autós hátrányból beesni féktávon...
    Aztán sikerült, és ott elmentem én is, utána próbáltam követni, de szépen elhúzott.

Az ellenkormányzás, ez olyan mint eddig, talán még jobb is....de nem az igazi.
    Láttam az rF-ben is barkácsolt 'driftelős' videókat, nem azt szeretném mert az még távolabb áll a valóságtól mint a jelenlegi helyzet.
    Nem az ellenkormányzással van gondom, a szivar F3-l rengeteget megyek akár erőcsúsztatva, akár belóbálva, vagy mint a jelenlegi Mores utolsó kanyarjában, ahol elég jó tempóban esel be a hosszú visszafordító kanyarba, kicsi fék gázelvét, és úsztatni a hátulját.
    Inkább a megtapadás és áttevődés a gondom.
    ...és alapvetően nem is annyira a gumi, mint inkább az FFB zavar, asszem.
    a kormány nem akar visszatekeredni áttevésnél, hanem úgy kell visszaforgatni, ami rengeteg időveszteség, és ezért nem sikerül sokszor fogni.
    Driftelni nem könnyű, és ellenkormányozni sem, mert ha már elindult a kocsi tömege azt tanulni kell, ha meg megtapad és átcsap, az tényleg kihívás.
    Inkább az a gond, hogy erős FFB mellett, időveszteség van.
    On:
    biztos olvastátok A. Balzan-nak is tetszett, elég jó hír mert tudja a GT-ket.