• b-type
    Sokan nem szeretik, sztem jóval kevesebben vagyunk azok akik nem kapcsolnák ki, ...és még nekünk is, nekem is jobban tetszene egy más megoldás. Tehát valszeg ligafutamon nem lesz. ..és oda talán valóban nem kell, megnézik, elbírálják hozzáírják kész.
    ..óvni sosem szerettem, bár nem is idegenkedem tőle, de vitaindító egy vágás elbírálása..pláne ha pozíciószerzés lett belőle, Eau Rogue-ban simán lehet, és egy ilyen vágást megfelelően szankcionálni nem egyszerű......pl. lehet megyek jó tempóban, jön mögöttem 1mp-vel gyorsabb (Spa-ban nem tétel), megvágja az Eau Rouge-t, elmegy mellettem az egyenesben, aztán elhúz versenytávtól függően x másopercre...hogyan tünteted el, ki mondja hogy nem tudtam volna kivédekezni korrekt körülmények között? :) Így viszont gumijába sem került lehet elmegy 6mp-re, ..6 mp-t nem jelent egy Eau Rouge vágás...én viszont azt mondom hogy levédtem volna, ha nem engedi meg magának ezt a trükköt. Sok olyan dolog van ami tüskét hagy abban aki a szimezést nem a helyezésben méri.
    Utoljára szerkesztette: b type free, 2014.11.15. 13:01:51