• b-type
    nem gondolnám. Most sem látom problémának, hasonló mint amikor rontok és lefullad az autó...azt sem veszem ki, pedig mire újraindítom detto elmegy a mezőny.
    Nem reális ez a módszer?...persze hogy nem, ....ragadt már valaki sóderágyba?...mert akkor legyen az, elbaxtad-kicsúsztál-elasta magát-vége a versenynek.
    Az reális.
    Sztem is jól működik gyári pályán, egyszerűen úgy van beállítva hogy ne vágj....ha vágtál akkor lassít, nem egy valós rendszer, nem egy kidolgozott valami, de ha nem vágsz nincs miről beszélni.....sérülhetne is, sztem az is ki lenne kapcsolva, mert megint vége a szimes versenyének...
    Még csak balesetveszélyesnek sem gondolnám, nem láttam még ebből problémát, ott(!) ahol komolyan volt véve a verseny...mert ha beesel egy futamra, valamilyen beállal abból lehet,...Imola sikán bemenet, ott nem lehet átröpködni, ha ezt nem tartod észben akkor baleset lehet belőle.De persze nem lehet gumibálát tenni, mert tönkreteszi a szimes versenyét, nem lehet hogy kivágja a rázó a gumit, mert tönkreteszi a szimes versenyét. Elég sok ligafutamot néztem már...ahogy Bazsi videójánál is írtam, minden körben vágja a szimes a pályát, mert lehet...amikor ezt szóvá tettem pl. Race07 alatt, akkor az volt a válasz hogy nem büntet a progi tehát lehet.
    ..ha meg büntet akkor kapcsoljuk ki?
    Sztem nem kell vágni, ha meg hibáztál...akkor semmi gond, választhatsz, vagy mész egyre lassuló ütemben 5 mp-ig, vagy ha nincs a közeledben senki és jobban jössz ki, akkor nyomsz egy féket 50km/h alá és már gyorsulhatsz is.
    Kikapcsolható, egy összeszokott csapatnál erre nincs szükség, de sztem sokkal rosszabb az amikor azt látom hogy a szimes fel akar érni az előtte elérhető távolságban lévőkre, és ezért vágja a pályát..nem nagyon, szinte semmi--fél-egy méter talán csak éppen akkor már egyenesen megy és nem tesz bele ívet .....pár tized.
    Én utálom ezt, ennél gagyibb és árkádosabb dolgot nem tudok mondani.
    Utoljára szerkesztette: b type free, 2014.11.15. 02:00:11