| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
Szerintem a legrosszabb amit tehettél vele, hogy bezsíroztad. A zsír és később a por egy olyan masszát fog alkotni amitől megszorul a motor csapágyazása. Ezek nem görgős, hanem siklócsapágyazású motorok, gyakorlatilag kenés nélkül működnek jól. Gondolom a zsírt a nagy középső fogaskerékre tetted. Onnan be jut majd a két villanymotor forgórészéhez.
Én G25 tulaj vagyok már hosszú évek óta és utána jártam, meg persze szét szedtem párszor, szóval csak segíteni akarok. Korábban linkeltem egy pdf-et, amiben benne vagyon, hogyan tudod a motorokat restaurálni megfelelően.
Ha úgy érzed szorul a villanymoci, a legjobb ha szétszeded és lakbenzinnel átmosod, majd megtörlöd és full szárazon össze szereled.