| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
Zozzer #20880 Szóval ha jól gondolom, visszaváltásnál arról szól, hogy... Fúú hogy írjam le:) mondjuk 4-ben vagyok 130km/h 4000fordulattal, jön a kanyar, fékezek, közben szúrom 3-ba vissza és 5000-ig küldöm a fordulatot, vagy valamennyivel felé, mert az áttétel miatt (most a számok, sebesség csak hasraütésből van, mondjuk van 1000 fordulatkülönbség) a 130km/h 5000fordulatnál van 3-as fokozatbanés így tud a motorfék hatékonyan segíteni a lassításnál hogy stabilabb legyen az autó, mert ha nem küldöm fel 5000-re, akkor a hajtás gardán, harditárcsa stb fogja direkt emelni a fordulatot, ami sokkal kedvezőtlenebb hatással van az ívre fordulásnál a fékezésre/lassulásra. Szóval én valami ilyesmire jutottam, de lehet csak sokat szívtam és halucinálok.:)
Utoljára szerkesztette: Zozzer, 2014.10.02. 12:35:43