| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
Zozzer #20877 Bocs az amatőr kérdésért, de! :) Valaki leírná nekem hogy mit befolyásol az autó viselkedésén visszaváltásnál a gázra is ,,rátaposás" egy pillanatra fékezés közben? Sosem próbáltam még, ill hogy mennyire ideális olyankor vissza felpörgetni a motort, hogy ez sebességfokozatonként áttételtől függ, vagy nincs jelentősége, csak rá kell bökni oszt kész. Tudom hogy van valami neve ennek, de nem jut eszembe, és nem is igazán vagyok tisztába vele. Azt tudom hogy fékezéskor, kis gáz közben sokkal stabilabbá teszi az irányítást fékezés közben, de gondolom nem erről van szó Szeretnék átállni H váltózásra. Nem igazán érdekel hogy jobb vagy rosszabb körökkel jár, inkább a feeling számít.