• barcalaci84
    Bajnokságos megközelítésről beszéltünk. Kunosék rendszere skinek terén teljesen korrekt ilyen szempontból...gondolom bajnokságoknál már bajnokság kezdete előtt össze szoktátok ti is gyűjteni a skinpackot és előre leadja mindenki h mivel akar menni...nem q-n gondolkoznak az emberek h melyik csapatban akarnak lenni:) szerintem ilyen téren teljesen korrekt a skin kérdés AC -ban...fun-nál meg tökmindegy szerintem :)

igazából maga a booking rendszer is bajnokságra van kitalálva ha belegondoltok... prekval lista alapján megvan h melyik szerverre kell mennem és a booking időszak gyakorlatilag ugyanaz mint nálatok a booking előtti nevezési időszak...:) kattintasz egyet és utána pl 30perces boookingnál azt csinálsz amit akarsz akár verseny kezdetéig, hotlapozhatsz is elmehetsz sörözni is stb...(na meg azt a skint választod amit akarsz:) )
    legalábbis külföldön nagyszerűen működnek a ligák nevezéses szerverindítás nélkül is...
    ahol meg fix a mezőny (és mondjuk bajnokság kezdetekor van selejtezőfutam az osztályokba sorolás miatt) ott sima entry listet csinálnak bajnokság kezdetekor skinekkel egyetemben és akkor bármikor lehet csatlakozni ,a szervezőknek meg nem kell csinálni semmit egész bajnokság alatt csak elindítani a servert (vagy azt sem ha beállítják TIME schedulerben :) )

Utoljára szerkesztette: barcalaci84, 2014.10.02. 10:06:42