| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
ohh délután óta nem voltam és még mindig ez a skin téma megy? :)
Laci, szerintem senki sem nyavajog, mert ahogy te is írtad, lehet skint választani és ennek a módját már az első futam után Szabi is kiírta link.
Én speciel a 2. futam óta mindig az általam választottal megyek.
A gond nem itt van és nem a mastersnél, hanem alapjába az AC-ban, hogy csak ilyen "gagyi" módon lehet egyelőre skint választani. Ez sajnos erős összefüggésben van a jelenlegi lobbyrendszerükkel, ami korlátot szab e lehetőségeknek.
De ahogy már a mai nap 2x is leírtam szerencsére van erre is megoldás a GUID használatával. Csupán annyi kell, hogy a versenyzőnek meg kell mondania pl. az adott bajnoki elején, hogy milyen skin-el kíván menni és a GUID-vel ezt össze lehet hangolni. Így pickup rendszerrel is működni tud az egyedi skin.....és sztm a masterses prequal rendszert is ki lehetne bővíteni ezzel...gondolom az éles bajnoki már ez alapján fog működni, mert így már a csapatok is kialakíthatók. Így akár mi is történik ill. akár mikor megy fel szerverre, mindig azzal a skinnel fog, ami be lett állítva neki és nem kell gagyin bookingolni az adott x percben, hogy skint tudjon módosítani.
Utoljára szerkesztette: Gadfly13, 2014.10.01. 23:07:54