| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
Tyuki80 #20105 Gondoltam és már vártam is egy ilyen hozzászólást.Tudtam,hogy legtöbben ezt hallják ki a mondanivalómból,de.Meg lehet kérdezni azokat a pilótákat akikkel általában csatázgatni szoktam (néha gyorsabb vagyok,néha lassabb náluk)Ktm Norbi,Barcalaci,(Sípos Attilát azért nem írom mert ő ufo)meg egy pár más srác,hányszor volt "tisztátalan játék?
Ezt hallja már ki mindenki kérem!
Nem az alanyi jogon való versenyzésről van szó!
Alanyi jogon csak annyit kérek,Ne legyek már minden kanyarba kipenderítve körökön keresztül,mert előzékeny voltam a rajtnál és hagytam mást elmenni 2-3 pozíciót,mert nem tartottam rá a másikra,utána meg mikor venném vissza a helyem állandóan a pálya szélén vagyok.
Nekem tök mindegy hányadik helyen megyek,sőt.Többet ér egy 10. helyért zajló kőkemény üldözős adok-kapok (persze tisztán)mint egy unalmas élmezőnyben történő körözgetés.Pl a jó múltkorában volt egy jó verseny amikor a 9. helyért olyat mentem valakivel,hogy fülig ért a szám,persze ehhez is az kellet,hogy a rajt után az eleje a sóderágyban kötött ki.