• Morgolodo
    Ha valaki alanyi jogon akarja magának a pozíciót, akkor azért ha nem is feltétlen "nagyképű büdös bunkó", de már nem biztos, hogy jól hangzik kifelé. Gondolom senki nem akar olyan "versenyt", ahol hajbókolva félreáll mindenki, amikor jön (vagy mégis?). Szerintem senki sem akar 4 emberrel körözgetni. Hülyeség a mezőny elejét, közepét, végét nézni, mindenhol megy az adok kapok. Sokszor ugyan így vagyok elől, mert a nálam gyorsabbak, folyton kiütik egymást, kár különbséget tenni. Az elején nyilván ügyesebbek az emberek, így ritkább a dolog.
    Szerintem még nincs abban az állapotban a játék, hogy ezt ilyen véresen komolyan kellene venni. Nem tudom, de gondolom nem minden résztvevő az elmúlt pár hétben kezdett szimulátorozni. Versenyzett korábban (most is) valahol, ahol nyilván nem ment árkon bokron keresztül, mert kipenderítették volna gyorsan, ezt a játékot pedig meg kell még ismerni. Nem vagyunk egyformák, nem fog egyformán menni. Kár egy-egy elhibázott féktávot, előzést, koccot, akármit úgy beállítani, hogy mindig, mindenki ökör, aztán oktatni a népet itt a fórumon, hogy hogyan kell ezt csinálni. Különben is, miért nem nézi, hogy Én milyen jó vagyok és nekem mer jönni, mert Én aztán soha, senkinek (ha meg mégis, akkor nem értem az egészet).
    Ha eljut abba az állapotba a játék, hogy minden jól működik (FPS, ütközés, pontos információk, normális chat, stb.), akkor lehet valami komolyabbal is próbálkozni és akkor majd lemorzsolódik akinek kell, addig kár idegelni magatokat, magunkat.
    Utoljára szerkesztette: Morgolodo, 2014.09.14. 10:40:40