| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
Tyuki80 #20100 Ez a pálya amúgy sem az egyszerűbbek közül való, de azért volt itt már verseny,nem is egyszer. Pl én a versenyen mentem rajta először komolyabban még a múltkor,de egy balesetet nem csináltam,ha jól emlékszem.Ha láttam valaki gyorsabb nálam és előz,hagytam neki helyet.Ennyi hiányzik sok emberből.Ragaszkodnak az ideális ívhez,mintha amikor két autó együtt fordul a kanyarban ez jelentene bármit is.Általános hiba sokaknál,hogy nem veszik figyelembe az előzésnél,hogy nem az ideális ívet kell figyelni (aki azon megy annak mindent lehet alapon)hanem a másikat.Csomó baleset elkerülhető lenne.Inkább nyomják és minden harmadik kanyarban van valami baleset a rajt után.