• Tyuki80
    Ne haragudj de ez nem netto hülyeség!Rohadtul idegesítő,hogy jó páran azt hiszik,hogy a rajtnál kell megnyerni egy versenyt.Véletlenül elkap egy jó rajtot utána ezen felbuzdulva olyanokba bemennek általában,hogy az ember haja égnek áll.Tisztelet a kivételnek.
    Pl A múltkor Barcelonában a tök utolsó helyről indulva,szinte előzés nélkül jöttem fel a 3.-4. helyre!Szerintem ez full ciki.Ha utólértem egy kisebb bolyt,2-3 kanyar után tuti hogy kiütötték egymást.
    Félre ne értsd,nem azzal van baj,hogy ha valaki előz a rajtnál vagy jól elkapja.Semmi bajom ezzel!Inkább az ezt követő állandó balesetekkel volt,van bajom.Meg annak hiányával,amit Alex is leírt már,de ismétlés a tudás anyja:Nincs semmi tervezés sokak játékában,megy tökön paszulyon keresztül,lesz ahogy lesz alapon.Nem gondolkoznak előre,nem figyelnek a másikra,folytathatnám,részemről ennyi.
    Abba is hagyom,mert mindjárt jön valaki,hogy egy nagyképű büdös bunkó vagyok!
    Pedig csak versenyezni szeretnék a poziciókért,akár a középmezőnyben akár elől,nem az állandó balesetek miatt előre kerülni,aztán 2.3. helyen egyedül hotlapozni körökön keresztül.