• Tyuki80
    Ez a pálya meghaladja sajnos nagyon sok ember képességét.Volt olyan versenyem ahol nem volt olyan köröm ami tiszta lett volna.A legviccesebb az volt mikor olyan embert előztem akinél kb 6 mp el voltam gyorsabb,nem volt versenyben mert később jött,elmennék mellette ,szépen kifékezem,erre úgy kipenderít a pályáról,hogy azt sem tudom merre kell visszamenni.A következő körben más penderített ki.És így tovább a 8 körön keresztül.Mindezt úgy hogy 2:01.7 es időt mentem időmérőn és a versenyen is fix 2:02.300-2:02.900 között tudok menni.Kicsit tele lett nekem is a hócipőm.A végén semmi bocs f@sz voltam,vagy húzd meg a fülem....
    Azt a felfogást végkép nem értem,ha valaki látja,hogy x y gyorsabb volt nála az időmérőn2-3 mp-el,az mi a sz@rért tolakodik a rajt után.Tényleg azt hiszik,hogy véletlen különbség a 3- 4 mp??
    Utána meg megy a roncsderbi,mert menne az ember előtt,menekülne,de nincs meg hozzá a kellő gyorsaság és biztos autókezelés.
    Ma nem egyszer fordult elő,hogy elől (első 4-5 versenyző)szépen figyelünk a rajtnál egymásra,hogy mindenki elforduljon,erre jön valaki hátulról mert éppen a kipörgésgátló használata , vagy csak a vakszerencse miatt fog egy jó rajtot,vérszemet kap aztán bumm,elviszi a fél mezőnyt.