| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
Tudom, de ehhez nekem nem kell, mert az iR-rel ellentetben, itt lehet allitani szabadon a cockpit kamerat:) Az iR-ben CSAK a cockpit allitas miatt hasznalom:D
Amugy sem szeretem a (tulzott) pilota cockpit mozgasokat, itt is ki van kapcsolva a horizontos beallitas. A fel-le es elore-hatra minimalisan meg OK, de a tobbi (doles, csavaras, benezes) az zavaro es csaloka.
Igazabol erzni/latni az auto mozgasat/valtozasat, plusz erezni es fejjel/szemmel kompenzalja az ember a G-eroket. Elobben az osszes latvanybol, "kivonodik" fejben a sajat mozgasom/kompenzalasom.
De ha nekem a kepernyon szimulalja, hogy en mennyit es hogy mozognek, akkor "elvesz" az automozgasarol a "nyers" informacio.
A legbrutalisabb az olyan beallitas, amikor az ember feje alatt mozog es tekeredik az egesz auto, es meg a sisak is mozog a fejen:DDDD Abba a nezetbe belesuritettek minden letezo kulonallo onboard nezetet: rogzitett-, gyro- es fejkamera, G-erok, nezelodes. Ilyet egyszerre sose tapasztal meg az ember az eletben:DDD