• endy papp
    Bocsi hogy beleszólok a diskurzusba.
    De amit a kameráról írtok itt már hosszú sorokon keresztül........
    Szerintem semmi gond sincs vele,eddig is és most is minden kocsinál oda állítottam és állítom ahova akarom és ahonnan be is látok mindent.
    Csak összehasonlítás kép az IR-ben sem tudom ilyen jól beállítani, az R3E-ről nem is beszélve,a cars még úgy ahogy.
    Nekem speciel ezzel van a legkevesebb gondom,vagyis semmi.
    A többi amivel van , az meg már elhangzott,talán az optimalizációt kivéve,mert arra is ráférne nem kevés csiszolgatás.
    Persze én 3 monitoros szempontból közelítem meg ezt a két kérdést is,valószínű azért nincs gondom a kamera beállításával . az optimalizálással már inkább.
    De gondolom majd még ez is alakul,mint a többi.
    Persze tudom én hogy a legtöbbnek nem 3 moncsin fut a játék,de ahogy a minap olvastam már van aki oculus-al is tolja,vagyis tolná.....
    De mivel szimről beszélünk nem egyszerű a fejlesztést minden szempontból jól eltalálni és minden igényt kielégíteni.
    Én azért bizakodó vagyok (még ha korábban nem is így álltam hozzá) mert a legutóbbi nagy update óta elővettem megint és láss csodát ,néha alig tudom letenni,akkora változásokat tapasztaltam,ami meghozta a kedvem nagyon ahhoz ,hogy használjam.
    Természetesen én is jobban szeretném ha már az a sok jó dolog benne lenne amit írtatok is ,de még ki tudja hány hónap,(vagy év) ,de ahogy tapasztalom jó úton haladnak a fejlesztések,ha csak az elmúlt fél évet veszem alapul akkor is.
    Csupán csak azért írtam e szösszenetet hogy más oldalról, is lehet nézni bizonyos dolgokat sőt kell is.