| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
A kamera allitast (elore tolas), majd ki kell konyorogni az 1.0 utan:) Meg tudja oldani, at kell irni 1 szamot:) Ha nem, megoldhato most is, igaz kicsit barkacs, de mukodik:DDDD
A fekrot es segitsegeket irtam, elobb utobb valszeg lesznek.
A tukor nehez szules, ahhoz jobban bele kellene nyulni:)
A kormanyszoggel nincs bajom, bar alap lenne annak az allitasa is;P
A utkozes meg odebb van. Az valszeg a toressel egyutt lesz igazan kesz. Ha belekerul a PhysX vagy ODE, valszeg teljesen megvaltozik az egesz. Most valszeg egyszeruen csak utkozik, mindenfele komolyabb parameter nelkul. Ha lesz fizikai hatter mogotte, akkor remelhetoleg nagysagrenddel jobb lesz.
Az animalt menu engem is idegesit, felesleges es lassu. De azt is at lehet irni (HTML/CSS/JS), de meg kell varni a veglegesebb verzot, mert update-enkent felesleges kinlodni vele;)
Olyan mint a dinamikus, random erossegu AI. Gyarilag nincs ilyen lehetoseg (ne is ertem), de 2-3 sor beleirok, es mar mukodik:) Az elejen meg irogattam patch-enkent, de aztan elment a kedvem:)
Hasonloan az online lobby favorite-hoz. Az is 2-3 sor a JS-be, es 1 plusz kapcsoloval csak azokat a szervereket listazza, amit elore beirok. Azt is piszkaltam egyideig, de mar azzal sem foglalkozom:)
Majd ha "vegleges" lesz, es ezek nem lesznek benne, majd megcsinalom en. 5-10 perc:D