| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
Az AC-t 3 fo iranyba terveztek, fejlesztik, bovitik: legyen Kunos-szim; lehetoleg latvanyos DX11 renderrel AAA-szeruen; minnel szelesebb celkozonsegnek.
Ezeket parhuzamosan csinaljak, eppen amihez kedvuk van, amire idejuk van, amire van igeny, amilyen otleteket lat mashol (pl. felhok, vagy ha jol lattam, nemsokara volumetrikus fenyek) :)
A celjukat legnagyobb reszt elertek, eleve latszik a koncepcion, hogy foleg gyors, egyszeru, porgos, online-optimalizalt, rovid fun-race program. Az eredeti csak kizarolag Booking lehetoseg is egyertelmuen ezert volt: legyen tobb szaz szerver, rovid futamokkal, az emberek folyamatosan nyomuljanak. Ezekhez "nem kell" komoly beallitas, szabalyrendszer, lebonyolitas, pit, korlatozas stb.
Es ez igazabol mukodik, bejott nekik, nincs masik szim (vagy komolyabb autos program), ami napi szinten ossze tudja hozni az embereket. Nem az iR-rel toljuk, ami draga es kotott; nem az SRW-vel ami korlatozott es regi; nem az rF2-vel ami extra szim lenne, de az ilyenekhez "komplikalt"; vagy a CARS/R3E ami azota sem keszult el (raadasul mindketto teljesen mas koncepcio, lehetoseg, penz es hatter).
Meg nehany eve en is extra szimet vartam az AC-tol, valami LFS/rF2/iR hibridet, jo szimulaciot, kismillio bealitassal, opcioval, lehetosegekkel, ami mind jol kitalalt es integralt, jol osszehangolt es testre szabhato.
Aztan a techpreview utan rajottem, hogy ez messze nem lesz az:D De nem volt gond, ez ilyen koncepcio, gondoltam jo lesz extra szimulacioval megerositett driving/realistic game-nek, porgos online-ra es offline-ra. Aztan az offline-rol is lemondtam...:D
De ezzel sincs gond, fun online-ra "tokeletes":)