| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
Ne vedd szemelyesnek, nem azert irtam, nem akartam megbantani a palyat:))))
De sajnos nyomvonal szempontjabol, "egyforma" autokhoz, rovid versenyekhez nem biztos hogy idealis. Tul sok a hosszu padlogazas egyenes, autotol es szelarnyektol fuggoen, csak a bevetodos kifekezes marad. Keves az olyan kanyar, ahol megtervezve, elo lehet kesziteni egy-egy tamadast, elozest.
Valszeg nagyobb es stabilabb letszamnal sokkal jobb lenne. De amig az elso kanyarban a mezony hatso fele szethulli, utana egyesevel mennek az emberek a susnyasba vagy teszik ki egymast a palyaszelere, gyorsan egyedul marad az ember:) Az elso versenyen ki is leptem amikor mar egyedul maradtam kozepen, egyedul korozgeti barmikor tudok:D Addig csinaltam mast:P
Elol a top pilotaknak valszeg jo, 3-4 egyforma gyors ember osszejon, kimaradnak a zuzasbol, kergthetik egymast a vegeig.
De nem attol esz jo egy online verseny, hogy 15-20 emberbol elol 3-4 ufo jokat csatazik, a tobbi toltelek meg boklaszik a palyan, es a verseny vegen jol nez ki, hogy 15-bol 1. :)
Felolem maradhat ez a palya, en nem vagyok finnyas, se autora se palyara. Barhol elvezetgetek barmit, csak legyen legalabb 2 kereke:) Mindent szeretek. Emberek kellenenek meg, hogy meglegyenek a 3-4 hasonlo kepessegu/lehetosegu/tudasu csoportok, es mindenki vegigbirja a versenyt.