| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
Én sem igazán használom, lehet hogy setup-ból nem tudja, én biztosra mentem és a suspensionban változtattam meg az első és hátsó merevítést. Csak arra voltam kíváncsi hogy tud-e 3kerekezni a fizika, mert ritkán megyek AC-ban első kerekes autóval.
Az hogy Tommy78 Seat-ja fog 3 kerekezni vagy sem, azt ő tudja, mert ez a modell egy elég kemény autó, nincs akkora csavarodás ami egy látványosan elemelkedő hátsó kerékhez kell.
Tehát én azon sem lepődnék meg ha csak egy nagyon minimális lenne.
régen sokat piszkáltam hogy valami életet verjek az rF-s FWD-be, az elején és a végén elég látványos a háromkerekezés, a videó milyenségéért meg elnézést :)
Egyébként a videó második felében az a pálya, Euroring után a Toy Dolls dongója alatt, az egy qva jó kis pálya, brutál rövid, nagyon intenzív..most hogy megnéztem a videót újra, elő is fogom keresni az RF alatt valahol...