| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
Nem sértődöm meg :)
Nekem nem gagyi....nem olyan bonyolult ez. egyáltalán nem zavar, ha dicséri az rF2-t, örülök annak is ha mások használják, versenyeznek vele, nem írom le nekik feleslegesen hogy nekem nem tetszik, ..mert az ő örömük és szórakozásuk.
Amiért írtam az rF2 topikba az az volt, hogy 'elfogytak alóla a szimesek' ,mert szimes vagyok és használtam, és már nem használom...azaz megszólítva éreztem magam, márpedig én nem csak úgy elfogytam, erre írtam hogy nem fújt el a szél, és nem tudok visszatalálni. Tudatos döntésem volt.
Igen 'ismerem', és becsülöm...de akkor is vitázom vele, ...pl. megvan a jó oka arra hogy ne csatázzon versenyeken, de én akkor is arra akarom rábírni hogy de, csatázzon a pozíciójáért, tudja mit csinál, és én még sem értek vele egyet. Jó kihívás vele csatázni...na jól van, nem beszélek róla úgy mintha itt se lenne :)))
Szal igen, simán vitázom, még ha nagyobb koponya is a témában. Mert nekem más gondolataim vannak pont abból eredően hogy nem programozó szemmel nézem.
Utoljára szerkesztette: b type free, 2014.08.30. 17:27:36