| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
neilszab #18472 Sziasztok, nem követtem az eseményeket az elmúlt hétben, de láttam, hogy sajnos közben lett egy kisebb perpatvar. Beszéltem erről barcalacival, és sikerült rendezünk a nézeteltéréseket, de ezt már ő is leírta, ha jól láttam.
Nem is ezért írok, hanem amit én személyesen szeretnék kérni mindenkitől, hogy lehetőleg próbáljuk meg elkerülni a fölösleges feszkó generálást, ha két félnek egymással nézeteltérése van, annak még nem kell két táborra osztani az amúgy is szűkös hazai AC közösséget és más fórumok is elindítani a perpatvart. Laci és mi is ugyan azért az ügyért dolgozunk, ugyan nem egyformán gondolkodunk és mások a preferenciáink, amit el kell tudnunk fogadni, de attól még ez nem jelenti azt, hogy ne tudnánk kölcsönösen támogatni egymást.
A saját és a külsős tagjainkat is szeretném kérni, hogy minden körülmények között kerüljük ellenségeskedést és a szurkálódást akár itt, akár más AC fórumokon. Balhézni bármikor és bármiről lehet, ez mindig a levegőben van, csak rajtunk múlik, hogy belebonyolódunk-e, vagy inkább baráti mederbe tereljük a dolgokat.