• barcalaci84
    nem kell!
    csak ugye felvetődött h tesztbajnokságot indítanak h kiderüljenek az AC gyermekbetegségei mire már egy igazán komoly bajnokságot el lehet indítani...
    ha már teztelnek vasárnap, akkor érdemes lenne próbálgatni a dolgokat h a tesztbajnokság is zökkenőmentesebb lehessen...
    replay egy tesztbajnoksághoz is kellene szerintem....

de oké nem próbálják ki előtte...
    de azért szerintem elvárható egy fun futamtól h végig lehessen menni ne, 3 körrel hamarabb fogyjon ki a benzin...
    vagy a győztes legalább beérjen a célba az időlimit vége előtt..

össze lehetne kötni a kellemest a hasznossal...30 perces futam (ami nem sokkal rövidebb mint a tervezett max 39 perc) belefér a replaybe valószínűleg... a tapasztalatok viszont értékesek lehetnek, h mire kéne figyelni egy tesztbajnokság megszervezésekor...
    a versenyzők meg vígan végig is mehetnek ha akarnak és mindenki boldog, én is ,a szervezők is ,versenyzők is...

a FB post bár szúrós (akartam is) , de azért is szóltam h ne a versenyzőkön csattanjon megint az ostor...
    ha nem kedvelnek, mert elmondom h mit rontanak el az az ő bajuk... nem kell rám hallgatni, de nem túl profi hozzáállás szerintem h nem bírják a kritikát...

engem is kritizáltok sokszor, és jópárszor sikerül is meggyőzni és próbálok minél hamarabb változtatni... mert az a cél h jól szórakozzunk az AC-val...

Utoljára szerkesztette: barcalaci84, 2014.08.15. 11:46:36