| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
nem kell!
csak ugye felvetődött h tesztbajnokságot indítanak h kiderüljenek az AC gyermekbetegségei mire már egy igazán komoly bajnokságot el lehet indítani...
ha már teztelnek vasárnap, akkor érdemes lenne próbálgatni a dolgokat h a tesztbajnokság is zökkenőmentesebb lehessen...
replay egy tesztbajnoksághoz is kellene szerintem....
de oké nem próbálják ki előtte...
de azért szerintem elvárható egy fun futamtól h végig lehessen menni ne, 3 körrel hamarabb fogyjon ki a benzin...
vagy a győztes legalább beérjen a célba az időlimit vége előtt..
össze lehetne kötni a kellemest a hasznossal...30 perces futam (ami nem sokkal rövidebb mint a tervezett max 39 perc) belefér a replaybe valószínűleg... a tapasztalatok viszont értékesek lehetnek, h mire kéne figyelni egy tesztbajnokság megszervezésekor...
a versenyzők meg vígan végig is mehetnek ha akarnak és mindenki boldog, én is ,a szervezők is ,versenyzők is...
a FB post bár szúrós (akartam is) , de azért is szóltam h ne a versenyzőkön csattanjon megint az ostor...
ha nem kedvelnek, mert elmondom h mit rontanak el az az ő bajuk... nem kell rám hallgatni, de nem túl profi hozzáállás szerintem h nem bírják a kritikát...
engem is kritizáltok sokszor, és jópárszor sikerül is meggyőzni és próbálok minél hamarabb változtatni... mert az a cél h jól szórakozzunk az AC-val...
Utoljára szerkesztette: barcalaci84, 2014.08.15. 11:46:36