| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
precise #16176 Nem vagyok agresszív, csak megint elment egy oldal a fórumban hülyeségekre, amikor megláttam a sok hozzászólást jöttem nagy örömködve, hogy valami kurvajó dolog jött a gaméhoz. Erre azon vitáztok, hogy miért nem tud kunos olyat programozni mint iR. Mindezt úgy, hogy kb tudjátok a választ.
Az is baromság, hogy vannak régi gamék amik pentium 133 mhz-en milyen kurva jók voltak fizikában. Azt, hogy elérjenek egy vezetési érzést meglehet oldani kamu effektekkel, meg ki is lehet számoltatni a pc-vel. Pl egy megcsúszást úgy is meglehet csinálni, hogy 100 km/h nál x sugarú fordulásánál bármi van megcsúszik, lásd grid autosport. Meg ki is lehet számoltatni mindenféle változóból. Nem hiszem, hogy egy f1-es csapatnak 1 db i7-es proci van a szimulátorában. Pedig ha elég lenne mindent számolni nem költenének millákat szuperszámítógépekre.