| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
Nem bevédve a hülyéket....DE
sztem a görcsöléssel van a gond. szvsz nem kell annyira ráfeszülni a tempóra, mert ők azok akik nem tudják elengedni a szitut...mert hű gyorsabbak.
Sztem a gyorsaknak sem jár alanyi jogon a tiszta pálya.
Értem én hogy sz@rul esik ha feltart, pláne ha kiüt.
De ettől nem fog tutira megmenteni a pole sem....
sprintfutamon lehet hogy törtetni kell, de hosszabb távú versenyeken, egész biztosan oda fogsz érni a helyedre, még akkor is ha nem a pole-ból indulsz, sőt a verseny első körében inkább a mezőnyre figyelsz.
Egy versenyző nem csak gyorsaságból áll, a két legfontosabb tulajdonság a koncentráció megtartása, és a ritmusváltás.
Nem lehet szétesni, mert valaki feltart, behúz eléd, vagy a darálóból rajtolsz.
...és ha az elején 2 másodperccel lassabb köröket vagy kénytelen menni, akkor is tudsz tempót váltani amikor kell.
Jelenleg azt érezem, hogy sok virtuális versenyző előre menekül, mert fél a darálóból, a mezőny közepéből rajtolni...de ugyanakkor mutogat arra aki onnan rajtol, és aztán elveszti a kontrollt.
...valamint a koncentráció fenntartása is csak üres pályán, tempóra korlátozva megy.
Ez egy virtuális tér, nem lesz egyenes ágon Oxxo, Zengő támogatott senkiből, nyugodtan lehet tanulni, vagy fejleszteni a mezőnyben autózást is, nem csak a tempóra feszülést....mert az egyébként meglepően kevés tud lenni sok versenyhelyzetben.