| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
Tyuki80 #12985 Ez így van!De megvédve 1-2 versenyzőt:Ha nekem aki jó sok éve szimezek,meg más egyéb fronton is toltam a versenyzést(pl Forza motorsport3-4)és a hotlap rankokon sem megyek rossz időket,de még engem is megtréfál a dolog párszor,akkor azoknál akiknél gyorsabb vagyok 2-3 mp-el mekkora akadályok ezen hiányosságok.Nem nagyon szoktam ezen pörögni ha valaki kilök,pedig gyakran előfordul.Ameddig szándékosság nincs benne addig nincs gond.A gond ott kezdődik pl ez szombaton történt velem:Mugello gt3 public:Az előttem haladót utolérem practison,miután a fűről visszaevickél a pályára,persze az ívre elém,benne marad 1.5 mp,lőttek a körömnek,majd mikor mennék el,mindig bekormányozza az autót elém,(kb 4 mp el voltam gyorsabb nála:)feltart,majd az utolsó kanyarban előtt lemaradok és egy jobb kigyorsítással simán elmegyek mellette,(persze a dudát folyamatosan nyomtam,jelezve neki,ideje lenne elengednie)Majd az első kanyarba érkezve fék nélkül kiüt a pályáról,úgy hogy ki is repülök...Na ez már problémás.