| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
A fekete Ferka én voltam. :D Ahogy G-BOR írta bárány is voltam, mert sajna (videón is látható) volt egy elbénázott féktávom, amivel másokat is magammal sodortam. Mentségemre szóljon, hogy az első köreim voltak ezzel a géppel és utána bevártam a "sértett" felet. :)
Amúgy igen én is azt vettem észre, hogy arányaiban sok a rajtbaleset. A hétvégi "A" szerveres futamokból 3-an tudtam indulni és mindegyiknél volt vmilyen rajbaleset, ebből 2-ben én is megszívtam. Pedig itt elvileg már "szelektált" versenyzők voltak, viszont nagyon sokat számít szerintem a nagyon gyenge ütközés modell is. Nekem kicsit flipperes a jelenség, mert elég egy apró oldalsó kocc v. súrlódás és vmi ismeretlen erő hajít el a másik irányba. :)
Remélem ezt mihamarabb javítják, mert így az Multis test-test elleni csaták felejtősek.