| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
precise #11278 Mikor még nem volt a kezünkben semmi kézzelfogható, Kunos egy interjúban azt mondta, hogy nincs mögöttük kiadó, ami garancia arra, hogy kompromisszum mentes cuccot tudnak kiadni. Akkor még nem láttam ezt a Marco gyereket a környéken, majd egyszer csak Project Manager tisztségben vetített. Nem tudom, hogy tényleg ő az oka vagy nem, de jelenleg elégedetlen vagyok.
Ráaádul ökörségnek tartom, ezt a gt/forza irányt, ahhoz ők kevesek, akkor minek erőltetik? Majd 5 pályával akarnak forzát csinálni vagy mi? Meg ara ott van a Pcars. Nekik az online-t kéne erőltetniük nem az AI-t, aki Ai-zni akar úgyis lewarezolja a p***ába, abból pénzük nem lesz.
Ha megcsinálnának egy jó online komprumiszum mentes hc szim mókát, félévente fizetős dlc-kkel, életük végéig megélnének belőle. De ha elmennek simcade irányba akkor lehúzhatják a rolót, mert akinek a fos kell az úgyis megy forzázni, mert fosban az mindent üt.