| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
Most jobban belegondolva olvasgattam anno ezeket a loadcelles infokat , csak mar megkoptak az emlekeim. Nekem mint koca jatekosnak, pl a gyari g25-os fekpedaljaban levo rugo is tul kemeny. Szoval vagy a pedal csuszott hatra, amig nem tettem moge valamit, vagy a gurulos szekem indult el hatra, amikor fekeztem :) Zokniban, meg amugy sem kenyelmes ennel kemenyebbet nyomni, mert a talpamat is nyomja. Szoval mar sok sok eve a kuplung rugojat hasznaltam erre a celra, aztan gumit tettem bele, hogy felkemenyedjen egy ido utan. Szoval minden tetszik amit irnak rola, csak akkor vagy cipoben kellene ugralnom, masik szek stb stb is kellene hozza, ogy anno azert nem filoztam jobban rajta. Persze ha lenne kulon fix helyen cockpit stb, akkor nem gondolkodnek rajta, de mig az "irodam" egyben a jatszoszobam is, igy elvetettem az otletet. De konnyu felcsigazni a vagyat utana :)