| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
PacsutaTibi #11042 Nagyon egyetértek veled. Minek újramodellezni, ha van elérhető szép modell. Megkell kérdezni megkaphajuk-e!
SMCars-on szoktam nézelődni, hát nagyon sokan vagy Lamborghinit, vagy Audi R8at, vagy valami BMW (mostanság az E30 M3 felkapott lett), amerikai Muscle-t modelleznek. Közbe meg nincs egy rendes modell pl a 06os Focushoz, mindenütt az ST változat van. (2005ös WTCC-s és N3as RWD-s ausztrál rally-s kocsinak jó alap lenne)
Már jó egy éve hogy valakik akartak BTCC modot az AChoz, nem akarok hülyeséget mondani, talán egy 1es BMW-t kezdtek el. Mondom valaki csinált már egy Audi-t az SMCarson, "Grid-Dirt" minőségben. Mondtam is a srácnak hogy kérdezze meg, de eléggé huzódozott, hogy neki jobb részletesebb modell kell.
Itt megnézhetitek azt a modellt, szerintem elég részletes...
http://p3d.in/u/LeMansRacer
Az az igazság hogy azért tűnik neked úgy hogy a modellre öszpontosítanak inkább mint a fizikára, mert talán könnyebb megtanulni a modellezés alapjait, mint a fizika készítését. Ahhoz hogy jó fizikát csinálj át kell látni az autó egyes részeinek futómű, fékek, gumik, stb valós működését.
Mostanság meg eltüntek a nagy modder csapatok ahol megvolt minden egy jó modhoz:
-3d Modellező
-2d Grafikus
-Játékba implementáló
-Fizika készítő
-Hang készítő
A modok nagy része csak úgy van összetákolva. Szereznek egy modellt, azt a tutoriálok segítségével, szebb, vagy csúnyább módon (sok sajnos utóbbi) berakják a játékba. (Rosszabb esetben más, már a játékban lévő modból veszik) Valami fizikát csinálnak érzésre, meg valamii szép hangot kivesznek egy másik modból.