| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
neilszab #11024 OK, de attól még hogy van egy full-os 3D modelled, ami lemászik a képernyőről, azzal még nem vagy sehol. Tudom, hogy iszonyatos munka és teljesítmény megcsinálni azt is, viszont a dolog lényegi része csak ez után jön, az játékba implementálás és a fizika hiteles megvalósítása... de valahogy mindig a 3D modelleken van a fő hangsúly, a többi meg összecsapva, ami szerintem nagyon nem jó arány.
Ha vmiből létezik már valahol egy korrekt modell, akkor fel kell használni és kész a már meglévő dolgokat (az eredeti szerző feltüntetésével), és a többi lényegi összetevőre koncentrálni.
Sztem Quattro és Atom 3D modell is létezik már, kb ugyan azt megcsinálni még egyszer csak azért, hogy saját legyen, véleményem szerint teljesen időkidobás, mert nem ad hozzá az élvezeti/felhasználási értékhez. Persze ha azok minősége nem kielégítő, az más kérdés...