| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
neilszab #10834 Az egyik legalapvetőbb kérdés szerintem most az lesz, hogy hány főt fog érdemben elbírni a Corsa mind a kliens mind a szerver oldalon, ami még nem okoz sehol sem problémát és mindenkinek a bírja a gépe szuflával.
Az emberek nem feltétlenól kell kategóriákba szétosztani, mert hát miért ne mehetne mindenki ugyan azzal az autóval, vagy azzal amelyiket szereti.. közel sem biztos, hogy a legmagasabb kategóriában lévő autókkal a legjobb versenyezni. Nálunk rendszeresen van olyan, hogy egy versenyhez 2, vagy akár 3 szervert kell indítanunk, hogy minden jelentkező részt tudjon venni a futamon,ilyenkor a prekvalifikációs idő dönt arról, hogy ki melyik szerverre jut be... épp ezért mindenki folyamatosan teper és gyakorol a jobb időkért, a erősebb szerverek mindig fel vannak töltve, így szorosabb a verseny és mindenki körül a vele azonos képességű pilóták indulnak a rajtrácsról.
Szóval itt szerintem inkább az érdeklődéséi köröket kéne szétbontani, hogy ugyan azzal a géposztállyal két liga ne indítson azonos bajnokságot, hogy ne osszuk meg a mezőnyt, illetve hogy az verseny időpontokat is összeegyeztessük egymással, hogy azok se üssék egymást.
Meg lehetne csinálni, hogy egyik liga szervezi a Formula, másik a GT, a harmadik a Street bajnokságot és összehangolni a szabályrendszereket. Vagy akár azt, hogy közösen szervezzenek meg egy bajnokságot. Ezzel szerintem még bőven időben vagyunk, mivel az első pár hét még bőven a tesztelésről, hibajavításról és tapasztalatszerzésről fog szólni, bajnokságot indítani most még nagy ökörség lenne szerintem..