• Ellaberin
    #17
    Na, akkor még egyszer, mert látom nem jött le: _Az ártatlanság vélelme sérül._ Ami egy demokráciában alap.
    Ugyanakkor valószínű nem láttál még vállalati nyomtatót: minden másolt, nyomtatott oldalt letárol és akár hálózaton keresztül lekérdezhető ki-mit másolt, nyomtatott.
    Azzal egyetértek, hogy senki se kereskedjen másolt, torrentezett cuccokkal. Más kérdés, hogy ki az aki manapság pénzt ad ilyenekért. Lemezlovas? Te se lehetsz mai gyerek :) Utóljára a Dévényi Tibi bácsitól halottam ezt a kifejezést, sőt annó meg is nyertem bakeliten az "Én a lemezlovas" című kislemezét. :D Szóval az hogy a lemezlovasok lopnak, nem jelenti azt, hogy Gizike néni a földszint egyből is, de ő is fizeti a sápot, ha meg szeretné nézegetni az unokája fényképeit egy időt álló dvd-n, ha már megvette neki a fia a dvd lejátszót. És Gizi néni nem a szlovák import dvd-t fogja ehhez megvenni.

    Bár örülnék, hogy ha nagyon fiatal lennék, sajnos nem vagyok. :)

    Ugyanakkor vett/regisztrált winfosom van és minden más programom ingyenes, mivel mára már egy átlag felhasználású gépen simán elboldogulsz ingyenes progikkal. Fotósboltot nem használok, bár ha kellene ott a gimp. Mégis pl. a filmeket torrentezem és hidd el az 5%-át sem nézném meg moziban (sajnos gyenge a felhozatal). De az általam nagyra tartott filmek nagy többsége itthon figyel eredeti dvd-ken. A zenét is megveszem cd-n, dvd-n, bár már eléggé kinőttem a rajongó korszakokból, így nem sokat.