• G_ArchAngel #16
  Meg vagy te zavarodva teljesen?:)))
  Szerinted honnan a pacihimvesszobol tudna akarki is, hogy te a Haboru es Beket vagy berszamfejtest akarsz fenymasolni? Illetve az SD kartyadon a Lesbian babysitters 2-t vagy a sajat fotoidat tarolod?
  Mi akadalyozna meg, hogy te azokat a dolgokat muveld, amire nem vagy jogosult?
  Ki ellenorizne? Ez olyan, mint 1.2-es Corsa-t venni ceges kisteherszallitonak es kicserelni a hatso uveget.
  Pedig te a cegednek vetted, nem erted, hogy kerult bele a 2. ulessor!
  Ha a svedekrol beszelnenk, akkor jogos lenne az aggodalmad es fejet hajtanek az erveid elott, de mivel nem egy embert ismerek, akik CD masolasbol, jatek irasbol gazdagodtak meg 10-15 evvel ezelott, illetve a mai napig szarnak a lemezlovasok arra, hogy illene megvenni azt amibol leakasztanak nyarankent par milliot, igy inkabb csak mosolygok a gyerekes erveiden. Nagyon fiatal lehetsz, ha ennyire meseszerunek latod a vilagot:)

  S vegul, mar tobbszor elmondtam, hogy vegul is en letojom, ha te letorrentezed a Justin Biebert, de azokat nyugodtan vagjak huvosre, akik penzkeresesre alkalmas szoftvereket lopnak, meg sajat hasznalatra is, mint a Photoshop. Britney-re nem mondhatom, hogy van ingyen Britney, de Photoshop-ot nem kell lopni van ingyenes vagy olcsobb alternativa. En sem lopok BMW-t, mert csak szaros Renaultra vagy tomegkozledesre vagy kerekparra van penzem. Trial is van belole 15-30 nap alatt minden szoftvert ki lehet probalni.
  Aki ezt nem latja be, nah az a demagog.