Relixo#10
Az első hozzászólónak az észrevételére:
Cruise arcáról miért kéne eltávolítani azt az akármit ? Nem topmodellt játszik a filmben és nem is melegházit alakít... hanem egy ügynököt. Komolyan, túl sok photoshop műembert néztél te már szerintem és ahhoz szoktál.
Akárki akármit mond, idei évben az akció filmek közül ez az első értékelhető és valóban moziba való film!
Tetszettek a helyszínek a filmben, végig olyan helyeken forgatnak amik érdekesek. Nagyon jó,hogy most már valóban csapatként lépnek fel a titkos ügynökök és nem csak T.C. viszi az egész filmet egymaga ahogy az előző részekben. Végig látványos,akció dús, nincs unalmas rész a filmben.
Ami nekem személy szerint nem tetszett viszont:
Poénokat kicsit túlzásnak éreztem és sajnos sok is van benne...(pl mikor bemennek a Kreml-be és angolul elkezd poénkodni Benji a sok orosz között ahol ugye orosz katonákat "alakítanak" fedett ügynökökként az nekem már túlzás volt)
Drámai részek totálisan nem működnek a filmben... nem úgy mint a 2. részben ahol szépen fel voltak építve és így izgulhattunk is a szereplőkért és volt mögöttes tartalma is ha valamelyik ügynök veszélybe került vagy meghalt.
A "főgonosz" akinek mint elmondják 190 az IQ-ja és nagyon veszélyes, ehhez képest eléggé háttérbe szorul és nem is láthatjuk jóformán csak a végén... jobb lett volna ha kicsit előtérbe hozzák és több teret kap.
Ettől függetlenül jó film, ajánlom mindenkinek aki tudja nézze meg moziban bátran. Nálam 8,5/10