• Komolytalan
    Engem meg a szifon gps (nem enyém volt, ismerősé) vizuális érzékelés, és 2 körforgalom "egyenesen áthajtás" helyett fel akart küldeni az autópályára. A 25eFt-s kínai normális szoftverrel nem csinál ilyet (tudom, elvileg a szoftver is pénz, de akkor is csak 40 volna).
    A böngésző eleve nem lehet jó, mert 3 colon nem lehet 14+ colra optimalizált anyagot megjeleníteni rendesen (tudom, lehet zoomolni, meg valamennyire a html azért újratördelhető, de akkor is).
    A játékokhoz van némi GPU (mert az olcsó), de hiányzik a normális controller.
    A fényképezőgép is olyan amit a technika enged: gagyi optika (mert az nem fér/drága) + csillió pixeles CCD (mert az meg filléres tétel). A színeket úgy nagyjából el is találja - kék helyette elég ritkán rak zöldet.

A JAVA meg amúgy az Oracle-é, és csak idő kérdése hogy lezárják, és olyan áron adják, ahogy a többi terméküket is. Az is elég kétséges, hogy a google írhat-e másik java vm-et, merthogy maga a nyelvi szintaktika amit használ, az konkrétan lopott (ha jól tudom még nem lefutott a per).