• sanyicks
    #45
    Mennyi baromságot hordtál itt össze. pl a pc-ben semmi szerepe nem volt, ugyan abban az időben sőt előbb terjedt több féle pc-is. Nem az volt mint ma hogy csak x86 bár mostmár jön fel az arm is.
    GUI nem merült volna feledésbe egyáltalán, hanem újra előjött volna HA megvan hozzá a megfelelő hardver, csak még a 90-es évekig nem volt meg hozzá. Ráerőszakolni lehetett az előbbi gépekre is, de eye candy-n kívül másra használni nemnagyon lehetett.
    Ugyan ezt a marhaságot mondtják a multitouchal meg a nem ceruzás érintésérzékeléssel. Azért nem volt 2007 környékéig GYAKORI(mert bizony volt előtte is) a szabadkezes touch és a multitouch, mert a kapacitív érzékelők még túl drágák voltak, és 2007 környékén kezdett elérhetővé válni az áruk, de még 2009-ben is drágának számított így az olcsóbb cuccokba még mindig rezisztív került.

    Neumannal meg álljunk már le minden szempontból. Mit csinált ő? Elment és megnézett egy már hónapok óta működő és használt gépet amihez köze nem volt, majd leírta az elvét és ennyi. Semmit nem talált fel ő sem. Lehet hogy ezen kívül nagy matematikus volt, de azt hogy leírja egy működő gép elvét azt bárki meg tudta volna csinálni helyette.

    Jobs nélkül ugyan ott tartanánk mint most... a billyfiú nélkül meg talán még fejlettebb is lenne a pc...