• tricky
    aki nem tudja használni a böngészőket, annak mindegy milyen van a gépén, így is úgy is lesz...rja, nem mükszik ez nem mükszik az, bugos ez bugos az, tök mindegy hogy króm van a gépen ha nem tudja használni a netező, ha esetleg aki Operázik, az vegye már a fáradságot és nézzen utána a dolgoknak és ne kezdje el úgy fikázni, hogy még csak utána se néz a dolgoknak
    néha kell olvasni is, nem csak klikk klikk és klikk, tökéletes böngésző nem létezik
    még ha sokan azt hiszik hogy igen
    én azóta Operát használok, amióta netezek, de sosem kerestem ettől jobbat, néha jó az FF néha jó a króm, de nekem mindig jó az Opera, nem váltok mert néha ez jobb néha amaz jobb.
    csak az fikázza, aki már legalább egy éve használja és mindent kipróbált rajta és azok után se mükszik úgy ahogy az kellene, hogy működjön, és ne csak a levegőbe beszéljenek utána se
    én eddig se tapasztaltam a bugokat, ja és aki tiszta telepítést csinál annál sokkalta kisebb az esély hogy bármi gond legyen a böngészések során, mint sem az állandó frissített telepítéseknél...