• Szefmester
    #83
    Pontosan... árnyalatnyi a különbség. Csak amint látod, itt sokan fizetnének dupla annyit csak azért mert jól fog kinézni, és hű de egyszerű vezérelni, és mert alma. Holott ha kötsz egy kis kompromisszumot akkor kevésbé dizájnnyertes készüléket vehetsz picit szoknivaló menürendszerrel és kezeléssel akármelyik noname gyártótól feleannyiért.

    Kínai gagyi csuka van másfél éve nálam és igen aktívan használom, került is 3000Ftba, míg egy ismerős kiadott 25ezret egy márkásért mert épp az a menő, fél évet sem bírt ki, pedig kímélte. Volt egy mp3as lejátszóm viszonylag nagy nevű gyártótól, alig bírt többet mint a garanciaidő, aztán elkezdett kikapcsolni random módon zenehallgatás közben új elemekkel is. 2GB-s volt... majd vettem ugyanannyiért egy kínai szutykot ami 8xGB-s volt érintőképernyős mp4 képes (igaz hogy még videót nem tudtam lejátszani annyira finnyás, de nem is érdekel) kütyüt amit nem kíméltem a fűrészüzemben a munka alatt.. kapott pár ütést a rönköktől, és azon kívül hogy 8 sor pixel megdöglött még mindig hibátlanul működik. Pedig még a gyártója nevét sem tudom annyira kis vacak...

    Most akkor ha elmegyek venni egy netképes tévét akkor vegyek egy márkás valamit jópénzért, vagy keressek egy olcsóbbat némi kompromisszummal? Én személy szerint inkább az utóbbit tenném ha nem probléma.