Osztályon belüli karácsonyi ajándékozásra ötletek?
  • olivaoil
    #26
    Na jó : azt hiszem szépen kértem, hogy ne alkohol legyen, pláne nem mindenféle vulgáris hülye ötlet. _Tisztelet a kivételnek!_, merthogy azért kaptam néhány értelmesebb hozzászólást.
    (Azt hiszem ilyenkor lenne jogom rákattintani arra a piros mínusz jelre (mármint a vulgáris hülye ötleteknél))
    Itt osztályajándékozásról lenne szó, ahogy a címben is benne van, tehát nem lehet akármit, mint mondjuk egy havernak viccből.

    Ettől függetlenül a segítő szándékú hozzászólásokat tényleg köszönöm!

    Egyébként rájöttem, hogy mit tudnék adni neki karácsonyra : egy saját készítésű zenei albumot. Egypárat már úgy is csináltam, nem jelenthet nagy gondot egy újabb ha belehúzok.
    Amúgy már vagy 3-4 hónapja egy hangot sem ütöttem le, úgyhogy eléggé nagy a lemaradásom a szerzői ténykedésemet illetően. Legalább ennek az albumnak az összehozása jó lesz frissítésnek.
    Tegnap este fel is játszottam egy-két darabot... a harmadik körül már kicsit fáradtam, főleg hogy mozgalmas stílusról van szó, de számítógéppel majd úgy is valahogy elfedem a melléütéseket/dallamütközéseket/ritmuskieséseket. Meg tartalékban is van egy pár, úgyhogy az alap 5-6 szám már így is megvan.

    Ami még eszembe jutott, hogy talán jó lenne, ha a nyitó szám olyan lenne, ami egy kosárlabda-meccs hangfelvételének hangjaiból van összevágva, olyasmire gondoltam, mint amit pl. a Windows hangjaival többen is megcsináltak. Csak úgy viccnek gondoltam, hátha tetszene neki az ötlet.
    Csak ahhoz nem ártana valami jó minőségű mikrofonnal felvett kosárlabdajáték hangfelvétele (labdapattogások, palánk hangjai, a cipők hangjai, stb.) Ilyesmit nem tud esetleg valaki, hogy hol találhatok ilyen hangfelvételeket?