• Cat #26
    Ott tévedsz, hogy ez egy jelenség, ha nem kábelt lop, akkor majd lop mást. Munkája nincs, éhes. Ebből a szempontból igaza van gforce8nak, azzal hogy berakod a börtönbe nem oldasz meg semmit. Ráadásul ez jóval drágább, hiszen egy magyar börtönben egy ember ellátása napi 10e forintba kerül (az őrök bére, fűtés, világítás, az épület karbantartása, stb.) Tehát hülyén hangzik, de jobban jár a társadalom, ha segélyt oszt, ad az emberkének pártizezer forintot, mintha rátolja az egészet a büntetésvégrehajtásra. Persze a legjobb megoldás a munkahelyteremtés és az oktatás lenne, de ezek csak évek múlva hoznának eredményt, szóval rövidlátó politikusaink számára ezek nem alternatívák.

    "cigányok beköltöznek valakinek a nyárikonyhájába, majd elkergetik a tulajdonost, a cigánysorral, és a rendőrök a cigókat védik."
    Pár hete olvastam egy ugyanilyen esetet, de Angliában volt. A nő elutazott külföldre, beköltöztek kisebbségiek az üres házba, és amikor visszajött, csak egy hónap elteltével tudta birtokba venni az otthonát, ahol természetesen mindent szétdúltak. A cikkben pedig ugye egy német védekezési módszer van. Tehát ott sem terrorcselekmény a dolog, és nem a magyar liberálisok miatt van ilyen helyzet.