• Synchronous
    #1337
    Én meg arra gondolok hogy ez a lötty izé ugyanaz volt mint a kísérleti bolygón a vázákban levő folyadék, amit Fassbender becsempészett a hajóra, és utána a főhősnő pasijának az italába cseppentette. Vele nem éppen ugyanaz történt mint ami a film eleji jelenetben, de tán pont azért mert van némi eltérés az emberi DNS és a teremtőké közt.
    Sztem a trutyi az Alien kezdetleges kísérleti stádiumban levő folyékony formája volt, hiszen miután megitta a tudós kollega és együtt volt Rapace-al ő utána rögtön terhes is lett és abból született ("császármetszéssel" ) az az alien-form ami már megfelelő gazdatest felhasználásával tudott klasszikus alien egyedet kreálni. Ekkor még face huggerek és királynő a pi*csában sem volt, valószínű ahogy egyre változatosabb testekbe vándorolt az alien, úgy fejlődött egyre jobban testileg és biológiailag...
    A teremtők teste talán alkalmatlan volt rá hogy kialakuljon benne az alien, legalábbis ebből a kezdetleges cseppfolyós formából... az emberekből viszont képes volt kifejlődni, viszont mikor Rapace "kölyke" elkapja a hajón a teremtőt és megtermékenyíti akkor már ki tudott belőle fejlődni az első alien ami hasonlított a régi sorozatban levőkre... ezért gondolom hogy a teremtő azért akarta a trutyit a földre vinni mert szükség volt az emberek közbeiktatására, hisz belőlük nem tudott a standard formájából kifejlődni az alien... Ezért mondhatta Fassbender Rapace-nak hogy azért megy a Földre a teremtő, mert teremtés előtt néha pusztítani kell... azaz elpusztítja az embereket hogy létrehozza az alieneket.
    Igaz hogy a kísérleti bolygón találtak teremtő holttesteket az expedíció tagjai, amikből mintha kirobbant volna valami, de az sztem csak az a kis kukac-szerűség volt ami a két flótást is megtámadta a barlangban... a teremtők valószínűleg eddig jutottak a kísérletezésben... a kígyószerű lénynél nem tudtak továbbjutni, nem tudtak fejlettebb egyedet létrehozni... viszont a kis kickbox kobrák is nagyon jól operáltak a savval, akárcsak az utódaik...

    Én így értelmezem ezt az egész sztorit, de szeretném hangsúlyozni hogy csak egyéni vélemény, nem biztos hogy így van, de nekem így tűnik logikusnak, már amennyire lehet benne logikát találni.