• Kmarha
    Szóval volt a fekete trutyi. Az megalkotta az embereket (azonos dns), így Darwin hazudik, a rohadék, mindig is tudtam, és így készen raktak ki minket a Földre

Vagy nem is. A teremtők DNS-e lebomlott kezdetlegessé (körkörös kromoszóma rulezz), és csinált pár egysejtűt. Az meg véletlenül pont úgy evoluciónált, hogy véletlenül pont hasonló dns-el indult neki pár majomivadék, bolygókat kutatni. Mondjuk szegény majmok dns-e is csak 9x%-ban egyezik a miénkkel. Az megint csak véletlen, hogy a pofázmányunk, testalkatunk is majdnem hogy megegyezik most az ősökével.
    Az meg külön szerencse, hogy a génnel együtt, a valláshoz tartozó csuklyás vászonszerű ruha készítés is ilyen jól átjött, hogy ők is és mi is használjuk.

Tényleg nehéz lett volna valami 4 szemű, két lábon járó elefántot fülek nélkül megcsinálni Teremtőnek, akinek a DNS-e nem egyezik meg a miénkkel, de ugyan azon alkotó elemekből álló dupla spirálos, mint ami a földi életet jellemzi?

Tudom, ne szőrszál hasogassak :) végül is a Star Trekben is majd minden idegen emberi. Nem is érdemlünk többet mi birka nézők :)

(nem is értem, miért vártam többet, egy olyan alkotótól, aki annak idején, bár nem tökélyre, és nagyon erős butítással, korlátozással, de sikeresen megalkotott egy őrült, szűrrealista H. R. Giger álmodta lényt, sőt, annak a lénynek egy konkrét életciklusát)