tomboy013#29
És melyik volt az a rész amikor én meg akartam neked mondani mi a jó? =D Nekem nem csak a csempék miatt tetszik, hanem amiatt is hogy szépen folyamatosan működik. Ha valamire rányomok azonnal reagál nem laggol mint az android(számomra az idegesítő). A másik hogy sosem fagyott még meg, semmi problémám nem volt WP7-el. Jah meg a frissítések. Az androidos telefonok frissítése nem túl jól megoldott. Nincs az mint WP7-nél hogy minden egyes WP7-es telefon megkapja ugyanazt a frissítést. Androidnál a régi telefonokra tojnak egy nagyot. Wp-nál már az első frissítés is gyorsított az alapból gyors rendszeren még az alap hardweres telókon is. Android alá meg kell vas hogy hasonló szinten tudjon működni mint egy WP7 vagy egy iOS. De még akkor se olyan.... Nekem nem kell 150 felesleges funció amivel az androidosok nagyra vannak. a Lényeg hogy gyors legyen, szép a kezelőfelület, tudjak netezni rajta, zenét hallgatni,fényképezni, közösségi oldalakat látogatni, nah ez meg a másik az integrált közösségi oldalak. Ennyire jól 1 telefonba sincs megoldva mint WP7-ben. Nem kell letölteni alkalmazásokat meg annak a megnyitásával szarakodni. Rányomsz a telefonkönyvre és ottvan minden szépen gyorsan úgy ahogy azt kell. Nekem ezek számítanak. Például a közösségi oldalas dologban a többi rendszer bizony alul marad és aki mást mondd annak fingja sincs milyen a WP7. Jagello te is beszélhetsz itt úgy hogy ki se próbáltad a WP7-et csak olvastál róla. A többi cimborádat lehet meghatja a dolog, de akinek WP-s telója van tudja hogy ez baromság :) Többet tud egy android ezt aláírom de a használhatóságra veri bőven a WP is meg az iOS is :)