Igen, megvolt ez az egész és átalakult igazából és nem is nagyon lehet hibáztatni a mai tinédzsereket, de meggyőzni se lehet őket, hogy nem jó, amit csinálnak. Én amióta dolgozok, igyekszek megvenni minden játékot, ami érdekel és játszok vele, persze sokszor nem teljes áron, mert most október-november hónapokban éhen haltam volna a fagyban, fűtés nélkül. :)
Ha nem is lehet őket hibáztatni, de egyértelműen nekik kell változtatni a dolgok állásán, mert ők teszik ki a legnagyobb hányadát a játékosoknak. Ahogy Skynet aláírásában is látni és minden ilyen nagyobb címnél látni, egyértelmű a dolog. A hozzászólások között pedig az is látszik azonnal, hogy fogalma nincs a többségnek arról, hogy ez illegális kópia és nekik semmivel nem tartoznak a fejlesztők, nem követelhetnek, nem háboroghatnak, mégis úgy képesek gondolkodni, mint aki kétszer annyit is fizetett érte, mint mások, akik tényleg megvették. Ezen kéne változtatni, különben egyre többször jönnek az ilyenek, mint ez az I am Alive is (mondjuk engem se érdekel már a játék, mert amire átalakították, az abszolút nulla).
Amúgy besz*rtam volna a nagymamámon, viszont édesanyám már magának tölti a filmeket. :)