Manapság mindenki csak idétlen celebeket, meg valóságsókat (amiknek semmi közük a valósághoz) néz. A Sci-fi műfaj kihalóban van. Senkit sem érdekel. Emlékezzetek csak mennyien nézték a brit Outcasts sorozatot is. A magam részéről sajnálom a dolgot. Semmi bajom nincs sem a Terra Novával, sem a Falling Skies-szal. Ahogy az SGU-t is végigültem elejétől végéig. Persze, ha az NCIS szemben menne, én is inkább az NCIS-t választanám.
A jelekből ítélve ma csak fix hosszúságra lehet tervezni ilyen sorozatokat, és úgy a jó, hogy van eleje és van vége. Legyen a Terra Nova csak 2évados de teljes
történet. Ha manapság futna a Star Trek Voyager az is bukás lenne, hiszen a mai überhype cg és animációs elvárásokhoz képest, üres lassú és unalmas.
Az Event és a V is összességében jó, volt. Az alaptörténet jó. Vannak benne logikai hibák, amit az ember józan ésszel is máshogy csinálna, de pár pocsékabb részből nem lehet leírni egy egész sorozatot. Ha mégis így tesztek az a ti bajotok, de az ilyen gondolkodás miatt nincs most vége mondjuk a V-nek. Mert mindenki 1-2 rész után leír mindent. Szégyen. Az ember így alkosson nektek bármit is.
A fenti "Melyik a legjobb idei sorozat", én az Unforgettable-re szavazok. Homelandhez még nem volt szerencsém, de a többi ott említettet valahova 10 és 20 közé tenném.