• narumon
  #19
  "Nem értem hogyan vezethet a Tablet PC!"

  Nyilván azért mert nem vagyunk egyformák...

  "Ez egy olyan eszköz, ami a méreté tekintve semmire sem jó."

  De! Méretét tekintve tökéletesen alkalmas rengeteg dologra.

  "Játszani, filmet nézni rajta felejtős,"

  Játszani én szoktam rajta, egyszerű játékokkal, vannak rá nagyon jó kis logikai és stratégiai játékok, ágyban fekve nagyon jó. Filmet szintén akkor szoktam rajta nézni amikor már lefeküdtünk, feleségem fáradt mellettem alszik, én meg fülessel hálózaton keresztül megnézem az aznap felvett meccset vagy egyéb műsort.
  Ezen kíül tökéletes olvasásra. Elolvasom esténként a kedvenc magazinokat, regényt, sőt szintén ágyban fekve a különböző hírportálokat.

  "lemezt írni velw nem lehet mert nincs optikai meghajtója"

  Nem is erre van. Bár nekem az asztaliban van két író is (az egyik BD író), idén még nem írtam lemezt.

  " netezésre lehet használni leginkább, bár a képernyő mérete miatt az oldalak sem tökéletesen jelennek meg, sőr bizonyos oldalak be sem jönnek."

  Nem jó tabletet néztél. Az apple termékeken az oldalak tökéletesen jellennek meg (mindent ugyanúgy látsz mint asztali gépen), nem találkoztam még olyan weboldallal ami be sem jött.

  "Ellenben kurva drága és a divaton kívül és az ezzel járó e-penis növelésen kívül semmi értelme."

  Fent soroltam fel, hogy én pl mire használom, és egy csomó mindent kihagytam belőle, csak arra válaszoltam amit te írtál. A fent említett dolgokra szerintem tökéletes. Ha ennél több mindenre van szükségem akkor oda ülök az asztali gép elé, de az van, hogy napokig nincs bekapcsolva, mert az ipaddal is tökéletesen elvagyok.